Начало » Решения » Решение ЕП-№ 85/28.04.2009

Решение № ЕП-85/28.04.2009 на ЦИКЕП

Централна избирателна комисия за избиране
на членове на Европейския парламент от
Република България


РЕШЕНИЕ
№ ЕП-85
София, 28.04.2009

ОТНОСНО: възлагане на компютърна обработка на данните от гласуването и издаване на Бюлетин на ЦИКЕП за резултатите от изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 7 юни 2009 г.

На основание чл. 25, ал. 1, т. 17 и 18 от Закона за избиране на членове на Европейския парламент от Република България, решения № ЕП-21 от 8 април 2009 г. и № ЕП-80 от 27 април 2009 г. на ЦИКЕП Централната избирателна комисия за избиране на членове на Европейския парламент от Република България (ЦИКЕП)

 

Р  Е  Ш  И:

 

1. ВЪЗЛАГА на "Информационно обслужване" АД компютърната обработка на данните от гласуването на изборите за членове на Европейския парламент от Република България, както и издаването на Бюлетин на ЦИКЕП с резултатите от изборите.

2. ВЪЗЛАГА на председателя и на секретаря на ЦИКЕП да сключат от името на комисията договора с "Информационно обслужване" АД за компютърната обработка на данните от гласуването на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и издаването на Бюлетин на ЦИКЕП с резултатите от изборите.

 

 

                                            ПРЕДСЕДАТЕЛ:

                                                                               Светла Димитрова

 

                                            СЕКРЕТАР:

                                                                               Мустафа Карадайъ

 

 

 

МК/ЗТ

Всички решения